Egyensúlyteremtés „percek alatt”

Általában azt gondoljuk, hogy egészségesen élni, étkezni nagyon megterhelő és drága „úri huncutság”. Pedig bizony nem kell, hogy az legyen!
Ezt bizonyítandó hamarosan egy új sorozat indul a legyegeszseges.hu oldalon, illetve a YouTube csatornán, „Egyensúlyteremtő percek Zsófival” címmel. A műsorban minden nap tippeket kaptok ahhoz, hogy fokozatosan és alaposan be tudjátok építeni az újdonságokat a hétköznapjaitokba! Minden videóban apró, egyszerű, mégis nagyon hatékony ötleteket adok Nektek, hogy valóban elmélyüljön, véreddé, életstílusoddá válhasson az egészséges életmód!
Hogy ki fogja ezt prezentálni Nektek?
Pölös Zsófi vagyok, lassan 10 éve oktatok pilatest, annak minden formájában – talajon, kiseszközzel, gépeken. LoveYourBelly-vel segítek összehúzni a szétnyílt hasizmokat, Stablity Workout Instruktorként a világ legvidámabb edzésével is fejlesztem az egyensúlyt, a stabilitást és a törzsizmokat, valamint mozgás- és beszédfejlesztőként gyerekeket ösztönzök mozgásra, helyes tartásra és beszédre.
3 éve készítek videókat a saját YouTube csatornámra, írok a Facebook oldalamra, és blogomra, valamint már az Instagramon is fellelhető vagyok.
Hiszek az örömsportokban, a sport örömében! Hiszem, hogy a rendszeres, testtudatos mozgás segít megtalálni az egészségesebb, boldogabb önmagad.
A munkám során nap, mint nap Nőkkel és Férfiakkal vagyok, tudom, mik a vágyaik, mik a problémáik, milyenek a hétköznapjaik.
Mindezek segítenek nekem abban, hogy egyre több motivációt tudjak adni másoknak is az egészséges, fájdalmaktól és betegségektől mentes, aktív életvitelhez.
Remélem, velünk tartotok ezen az úton, mert végre ez egy olyan sorozat lesz, ahol valóban az alapoktól kezdjük el megváltoztatni az életünket. Egy olyan közösséget szeretnénk formálni, akik egymást segítve, motiválva teszünk egy nagy, közös célért, hogy nem csak most, de még az unokáinkkal is fitten, fiatalosan játszhassunk együtt.

Zsófiról bővebben:

https://www.youtube.com/channel/UCu0la0L-KYI1NQgN-a7HkYA

http://polos-zsofia.blogspot.hu/

Jó mazsolázást!

Légy Egészséges! csapata