Igen, méghozzá egy gyógynövény segítségével.

Ugyanis, ha kicsit megpiszkáljuk lusta immunrendszerünket, az beindítja a védekezőképességét a valós probléma iránt.

A régi idők emberei messze nem éltek ilyen „túltisztított” környezetben, immunrendszerük erősebb is volt, mint a miénk. Akkoriban, ha koszt evett a gyerek, teljesen természetes volt, és jót is tett az immunrendszerének. Manapság mi van? Amerikában kosztablettát gyártanak a gyerekeknek, mert már nincsen mitől erősödjön meg az immunrendszere, olyan tisztaság van.

Hogy melyik gyógynövény képes ugyanilyen hatást előidézni?
Mely problémákra jó?

Ez a gyógynövény az aranyvessző. Jótékony hatását elsősorban húgyúti megbetegedések kezelésére, vesekőre, máj, epe működésének elősegítésére fejti ki.

Mindezt hogyan?

Úgy, hogy enyhe gyulladást okoz a szervezetünkben, ami előidézi, hogy az immunrendszerünk elkezdjen működni és fokozódjon a védekezőképessége.

A vesénkre való pozitív hatás fokozható egyéb gyógynövények hozzáadásával. Ezek a csalán, a zsúrló, nyírfa levél, a bodza és a lestyán.

Ezen növények mindegyike serkenti a vesék működését, a bennük megtalálható köveket, homokot kiválasztja, növelik a vizelet mennyiségét, de a vizelési ingert a felére csökkentik. Egyszerre alkalmazva hatásuk felerősödik, gyorsabb javulásra számíthatunk.

Nálunk itt találod ezt a terméket.

Köszönöm, hogy elolvastad!

 

Légy egészséges!

Andi