Kevesen mondhatják el magukról, hogy a királyi családba születtek. Az életünk során, azért vannak olyan pillanatok, amikor mi átlagemberek is királynőnek érezhetjük magunkat, pl. az esküvőnkön.

Az egyszerű hétköznapok során is viselkedhetünk olyan tisztelettel és alázattal mások iránt, mint egy királynő. Hasonlíthatunk rájuk egy-egy ruhakölteményben, de a legegyszerűbb a táplálkozásunkkal.
Most nem a különböző diétákat szeretném a figyelmetekbe ajánlani, hanem annál valami sokkal jobbat. Méghozzá egy igen apró kis csíkos állat a méhkirálynő eleségét a MÉHPEMPŐT!
A méhpempőt a munkás méhek választják ki, mely egyfajta fehérjekoncentrátum és ezzel táplálják a méhkirálynőt egész élete során.
Az áldott állapot sok pár számár jár megpróbáltatásokkal és számukra kifejezetten ajánlom ezt a természetes módszert, mely során, természetes úton befolyásolhatjuk, szabályozhatjuk a szervezetünk hormonháztartását.
Hölgyek esetén tapasztalt hatásai:
– A rendszeres ciklus kialakításában
– Az ovulációt elősegíti
– Növeli a potenciát
– Szoptatáskor fokozza az anyatej termelését
– Növeli a progeszteron szintet ezzel segítve a gyermekmegtartást

Férfiak esetében:
– Potencianövelő hatása van
– Növeli a tesztoszteron szintjét a vérben
– Növeli a spermaszámot

Nem csak babaváráskor segíti a szervezetünket a méhpempő, mivel általános immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és stresszoldó hatása is van.

Egyéb területek amikor javulást figyeltek meg a betegeknél a használatakor:
– Alzheimer kór és csonttörés esetén a sejtképző és regeneráló hatása miatt
– Inzulinrezisztencia esetén csökkenti a szervezet inzulintermelését
– A benne lévő 10-HDA savak gátolják a daganatos sejtek növekedését
– Lazítja a hangszalagokat
– Gátolja a vérrögképződést és csökkenti a rossz koleszterin szintjét
– Szklerózis-multiplex esetén is javítja az életminőséget
– Rövidlátásnál is javulást eredményezhet
– Serkenti a vérképződést
Amikor a fent említett problémáktól megszabadulunk és egységben vagyunk önmagunkkal, az a külső kisugárzásunkon is szemmel látható. Kívánom mindenkinek, hogy elérje ezt, és érezze magát igazi Királynőnek a bőrében, mert mind nyertesek vagyunk korona és szalag nélkül, hisz az egészség a legnagyobb nyeremény!
Nálunk a természetes összetevőjű kapszulákat, elérhető áron itt találod: https://legyegeszseges.hu/webshop/egeszsegorzo-ajanlatok/vita-caps-mehpempo-kapszula-60db/

Jó egészséget kívánok!
Nóri