Bizony a tavasz és a napsütés még várat magára. Bár a jó idő már lehet, hogy úton van, ha tényleg hinni lehet a híreknek és az első hazaindult gólyánk ösztöneinek!

Több oka is lehet ennek a kimerültségnek.

  1. Hiányzik szervezetünknek a napsütés és az így előállított D-vitamin, feltéve, ha nem pótoltuk rendszeresen, legalább napi 2000NE mennyiségben.
  2. Lehet a táplálkozásunkban nem volt megfelelő vitamin mennyiség, vagy a zsírban oldódók nem tudtak felszívódni az új diétánk miatt!?
  3. A túl a nagy munkahelyi nyomás, teljesítménykényszer is okozhatja, hogy nem érezzük magunkat olyan jól a bőrünkben. Ilyenkor magnézium-citrát pótlásával tudunk segíteni magunkon.
  4. Felmerülhet, hogy vashiány miatt vérszegénység alakult ki a szervezetünkben.

 

Honnan tudhatjuk, hogy pontosan melyik igaz ránk?

Így látatlanban, talán csak egy jós tudná megmondani a diagnózist, de mivel nem vagyunk azok, ezért ezzel nem próbálkozunk.

Egy reflexológus már pontosabb képet tud felállítani, a talpunk reflexzónáinak tesztelésével.

Kivételes eset, de most el kell ismernek, hogy modern orvoslás eszközei a segítségünkre lehetnek a diagnózisban. Egy teljes vérkép rávilágíthat a valós problémára. Azután már a döntés, a mi kezünkben van, hogy természetgyógyászhoz fordulunk, vagy a szükséges vitaminokat természetes forrásból pótoljuk, vagy az orvos által előírtakat követjük.

Amennyiben a vizsgálat után kiderül, hogy tényleg valamelyik fent említett vitaminhiány a ludas, akkor nálunk mindegyikből találsz, megbízható minőségűt és megfizethető árfekvésűt az oldalon.

 

Légy újra a vidám önmagad!

Nóri